4 kérdés, amit mindenképpen tegyél fel magadnak, ha tárhely, domain, webtárhely választás előtt állsz

1. Sarki vegyesbolt vagy profi szaküzlet?

Vannak cégek, akik azt hirdetik magukról, hogy mindenhez értenek. A webtárhely szolgáltatástól a számítógépek összeszereléséig, keresőoptimalizálástól a honlaptervezésig. Mindenhez. Egy kicsit.

Mi a Gyümölcstárhelynél kizárólag tárhely szolgáltatással és domain üzemeltetéssel foglalkozunk.

Ezt szeretjük, ehhez értünk. Ehhez azonban nem kicsit, hanem nagyon!

Ha ránk bízod magad, a honlapod a nap minden órájában biztonságban fog futni a szervereinken. Addig is, amíg éjjel alszol, a honlapod készen várja a látogatókat a föld minden tájáról, akik viszik a híredet szerte a nagyvilágba. :)

Egy dolgod marad: dőlj hátra és élvezd nyugodtan a munkánk gyümölcsét :)

2. Fizess és hallgass, vagy kérdezz és beszélgessünk?

Multi Zrt.-nél egy egyszerű válaszért 100 lépcsős telefonos menürendszerben kell bolyonganod. Miután fizettél, hallgathatod egy automata ügyfélszolgálatos gépi hangját.

Garázs Bt.-nél már az sem biztos, hogy egy gép felveszi egyáltalán a telefont.

A jó hír, hogy mi nem vagyunk sem Garázs Bt., sem Multi Zrt.

A Gyümölcstárhely nem túl nagy, így barátságosak, gyorsak és türelmesek vagyunk. Ugyanakkor nagy múlttal és referenciával rendelkezünk. Biztos lehetsz benne, hogy megtalálsz minket, amikor kérdésed van.

Minden egyes munkatársunkat több fordulós versenyvizsgán választjuk ki. Előre meggyőződünk róla, hogy türelemmel és szakértelemmel fogadják majd a telefonhívásodat.

Nálunk minden hívás egyenlő bánásmódban részesül. Legyen az egy szégyenlős Én-nem-értek-a-számítógépekhez típusú kérdés vagy A-főnököm-holnapra-egy-ecommerce-honlapot-akar jellegű segélykiáltás. Munkatársaink a webtárhely szolgáltatás minden csínját-bínját ismerik és Neked is segítenek kiigazodni, ha véletlenül elakadnál.

Sőt, a kérdéseidet olyannyira a magunkénak tekintjük, hogy magukat a szolgáltatásainkat is a Te visszajelzéseid és javaslataid alapján fejlesztjük tovább.

3. Magányos küzdelem vagy segítőkész közösség?

Érezted már, hogy egyedül küzdesz a technológia ördögével, s jó lenne, ha a kérdéseidet megoszthatnád másokkal?

Ha igen, akkor jó helyen jársz. Miközben a cégépítés trükkjeit tanultuk, mi is vágytunk arra, hogy legyenek emberek, akikkel együtt ötletelhetünk.

Nekünk sikerült közösséget építeni magunk köré, s részben ez tette a Gyümölcstárhelyet pár év alatt azzá, amivé kinőtte magát: Magyarország egyik piacvezető webtárhely szolgáltatójává.

Ezért úgy döntöttünk, hogy ezt a közösséget számodra is megteremtjük. Mindenki azt szeretné, ha a honlapja biztonságosan és egyszerűen kezelhető lenne. Mindenki a cége építésére szeretne koncentrálni, nem a technológia ördögével hadakozni.

Abban a pillanatban, hogy létrejön tárhelyed nálunk, egy barátságos és nyitott szakmai közösség tagja leszel. Pontosan annyiszor és olyan módon veszed igénybe segítségünket, ahogyan Te jónak látod.

Gyere és beszélgess velünk és a többi webtárhely tulajdonossal a Blogunkon, a Facebook oldalunkon, a Twitteren vagy éppen a bárki által szabadon szerkeszthető Tárhely Tudásbázisunkon keresztül.

4. Zsákbamacska és hűségnyilatkozat vagy próbajáték és elégedettségi garancia?

Eleged lett a több éves hűségnyilatkozatokból? Fogalmad sincs, milyen tárhelyet kapsz a pénzedért cserébe a szolgáltatódtól?

Céged online jelenléte számára létfontosságú, hogy a legjobb tárhely szolgáltatót válaszd. Mi biztosak vagyunk abban, hogy ha mellettünk voksolsz, akkor jól döntöttél, de azt akarjuk, hogy ebben Te is biztos legyél. Éppen ezért nálunk nem kell kockáztatnod.

A Gyümölcstárhely 100%-os elégedettségi garanciát vállal.

Ha a vásárlást követő 30 napban meggondolnád magad, elég egy emailt küldened, s mi szó nélkül visszafizetjük a webtárhely és a domain teljes árát.

S ami még ennél is jobb, nálunk mindenféle kötelezettség nélkül előre kipróbálhatod a tárhelyedet. Ehhez még a kisujjadat se kell megmozdítanod! Na jó, talán mégis, a próba tárhely gombot meg kell nyomnod :)

Kapcsolódó bejegyzések

Gyümölcstárhely

Print/export
QR Code
QR Code 4 kérdés, amit mindenképpen tegyél fel magadnak, ha tárhely, domain, webtárhely választás előtt állsz (generated for current page)